Dreamhouse Lucca

Begeleid je persoonlijk bij de aankoop of verkoop van jouw woning in Italië.

Dreamhouse Lucca

Tel: 0039-334 225 5915
Email: dreamhouse.lucca@gmail.com

We speak English Italian and Dutch

Aankoop verkoop woning

Van de zoektocht naar het object dat aan je wensen voldoet, tot aan de notariële overdracht en ook daarna. Wij hebben jarenlange ervaring met alle aspecten die gemoeid zijn met aankoop en verkoop van onroerend goed.

Wij zijn een kleinschalig technisch adviesbureau voor aan- of verkoop van woningen en bouwkavels in de regio Lucca en Garfagnana in Toscane. Onze voorliefde voor dit prachtige gebied in Toscane, gelegen rondom Lucca-stad, delen we graag. Op zoek naar een luxe villa in het landelijk gebied, een appartement aan zee, een historische ‘rustico’ te midden van de olijfgaarden, een ski-appartement voor in de winter of een ‘opknappertje’?

Met lange ervaring en met een “Nederlandse Italiaan” en een “professionele Geometra en technisch bouwadviseur” ter plaatse, kan DREAMHOUSE LUCCA je optimaal adviseren en begeleiden bij de aankoop van je droomhuis in Toscane.

Nieuw in de verkoop

Toscane is een geliefde bestemming onder Nederlanders. Zoek je nog een vakantiehuis of villa? Kijk snel naar ons actuele aanbod en klik op jou droomhuis in de Toscane.

Onze huizen komen rechtstreeks vd particulier dus geen makelaars kosten verschuldigd!

Bij aankoop van uw huis in Italie zal de makelaar u het huis verkopen , en de makelaars commissie pakken , wij doen veel meer onze geometra zal alles controleren , of alles klopt wat betreft , kadaster, illegale verbouwingen , schulden die nog op het huis rusten , verborgen gebreken van het huis etc.

Sort Option
  • Advertentie-ID
  • Prijs
  • Foto
  • Datum toevoegen
  • Eigendom type
Grid
List

Villa in Limano Bagni di Lucca

33Picture(s)
Visits:222
Net buiten het dorp Limano in de Val di Lima vindt u dit vrijstaande huis. Het is bereikbaar via een geasfalteerde weg en het terrein is geheel omheind. Er zijn drie poorten om er toegang toe te krijgen, twee voor auto's en één voor voetgangers.
€420,000

Villa in Barga ( Lucca)

30Picture(s)
Visits:192
Prachtige villa met 4 slaapkamers en 2 badkamers, verder n gastenverblijf met ook n badkamer . Verder is er n kelder en grote zolder alles bijelkaar 225m2 woonruimte met de kelder en zolder erbij .
€550,000

Vrijstaande villa in Barga

10Picture(s)
Visits:169
Vrijstaande villa in Barga ( Lucca) het huis heeft 4slaapkamers Keuken badkamer, bergingruimte en mooie tuin om t huis , dak pas vernieuwt Barga is een gezellige historische stadje met restaurants bars winkels etc Moeite waard om t huis te komen bekijken
€265,000

Luxe B@B te koop in Toscane

19Picture(s)
Visits:225
Rondleiding door Villa Paradiso Rondleiding door Villa Paradiso Het vrolijk geel geschilderde vakantiehuis ligt bovenop de heuvel en heeft een brede veranda . Hier zit je heerlijk in de koelte van de schaduw en geniet je van een prachtig uitzicht over de tuin. Je komt binnen in een grote open ruimte met in het midden van de kamer een open haard .
€750,000

Huis vlakbij Bagni di Lucca

28Picture(s)
Visits:276
Dorps huis in Longoio (15 minuten van Bagni di Lucca) staat te koop tegen een zeer redelijke prijs.
€140,000

Hotel te koop bij het meer van Vagli

23Picture(s)
Visits:210
Palazzo del Doma is een charmant "3 sterren" hotel gelegen in het rustige dorpje Vagli Sopra, een paar minuten van het meer van Vagli.
€500,000

dorpswoning prachtige uitzicht !vlakbij Galicano

42Picture(s)
Visits:189
Semi-onafhankelijk dorpshuis prachtig uitzicht !!!! “Casa Giovanni” Plaats: 8 minuten van het centrum van Gallicano en 30 minuten van Lucca. Eigenschap grootte: Huis ca.
€115,000

Voorbeeld van een woning die wij bouwen

5Picture(s)
Visits:415
Kunt u niet de woning vinden die u wilt , vaak is het beter een ruine of opkapwoning te kopen en te bouwen of verbouwen Wij verzorgen dit voor u van A tot Z in de regio Lucca De foto’s die wij hebben geplaatst is van een opknapwoning die wij tot een villa verbouwen
€350,000

Vrijstaand rustico met 1000 meter grond 15 min van Lucca

18Picture(s)
Visits:270
Een compleet gerenoveerde rustico bestaandeuit keuken huiskamer en 2 slaapkamers met een badkamer , ook heeft t huis 2 zonnepanelen en 1000 meter grond met olijfbomen Woonruimte 75 m2 bestaande uit 2 verdiepingen Gelegen in een dorpje op 15 min rijden van Lucca Goede ligging wat betreft zonneschijn, en genoeg ruimte om een zwembad te bouwen
€145,000

Vrijstaande woning met tuin regio Lucca

30Picture(s)
Visits:300
Grote vrijstaande woning in een dorpje 28 km van Lucca Het huis is compleet gerenoveerd en heeft 4 grote slaapkamers een badkamer en nog een ruimte waar al de voorzieningen liggen voor nog n badkamer op de begane grond gelegen aan de tuin zitten nog 2 grote schuren waarvan bv een omgebouwd zou kunnen worden als n taverne met uitzicht op de tuin .
€150,000

Villa in Lucca tegenover de muur van Lucca

41Picture(s)
Visits:237
Prachtige Liberty villa tegenover de bekende historische muren van Lucca , waar je heerlijk over kunt wandelen of stoppen voor n drankje of hapje bij een van de velen horecagelegenheden De villa is verdeeld in 2 appartementen, op de begane grond bestaat het uit grote woonkamer keuken en 4 slaapkamers en 2 badkamers en bergruimte Op de eerste etage en bijbehorende zolder , grote woonkamer keuken
€500,000

Villa in de heuvels van Lucca

29Picture(s)
Visits:199
Ondergedompeld in de groene heuvels van Lucca, in het prachtige gehucht Cappella, een vastgoedcomplex bestaande uit twee stenen hoofdgebouwen, met houten plafonds , balken en terracotta betegeling verder bijbehorend land en een binnenplaats van circa 4.000 m2 aan drie zijden van de twee gebouwen, compleet met een zwembad van circa 12 x 6 meter.
€750,000
71 Results returned.Per Page

Wat kunnen we nog meer doen?

Ook als je zelf een object in Italië hebt gevonden kunnen wij van dienst zijn bij het begeleiden van het koopproces en eventuele verbouwing. Kortom: wij zorgen dat je wordt “ontzorgt” en je kunt doen waarvoor je naar Italië bent gekomen … namelijk “genieten!”

Z

Persoonlijke begeleiding in de Nederlandse, Engelse en Duitse taal vanuit Nederland en Italië.

Z

Begeleiding bij het kopen van een huis via de veiling waardoor je 50% goedkoper uit kunt zijn.

Z

Begeleiding bij de verbouwing van je huis (een bureaucratische aangelegenheid!)

Z

Advies voor een passende financiering en aanvragen van diverse vergunningen

Z

Advies bij opstal- en inboedelverzekeringen: introductie bij de benodigde personen en instanties

Z

Hulp bij de aangifte van belastingen in Italië

Z

Hulp bij de opening van een bankrekening: introductie bij de benodigde personen en instanties

Z

Schoonmaak, beheer en verhuur: zie ook onze pagina Beheer & onderhoud

Contactformulier

Lucca Casa

Dreamhouse Lucca

Marco Passerini
Studio Tecnico Mp Marco Passerini Perito Ed. Studio

Indirizzo: Via Papa Giovanni Xxiii, 59/C, 55026 Fornoli, Bagni di Lucca (LU),

T: 0039-583 87446

Giovanni Martini
T: 0039-334 225 5915

Link tip: www.allinclusivekoning.nl

Open chat
Hoe kunnen wij u van dienst zijn?