Dreamhouse Lucca

Begeleid je persoonlijk bij de aankoop of verkoop van jouw woning in Italië.

Dreamhouse Lucca

Tel: 0039-334 225 5915
Email: dreamhouse.lucca@gmail.com

We speak English Italian and Dutch

Aankoop verkoop woning

Van de zoektocht naar het object dat aan je wensen voldoet, tot aan de notariële overdracht en ook daarna. Wij hebben jarenlange ervaring met alle aspecten die gemoeid zijn met aankoop en verkoop van onroerend goed.

Wij zijn een kleinschalig technisch adviesbureau voor aan- of verkoop van woningen en bouwkavels in de regio Lucca en Garfagnana in Toscane. Onze voorliefde voor dit prachtige gebied in Toscane, gelegen rondom Lucca-stad, delen we graag. Op zoek naar een luxe villa in het landelijk gebied, een appartement aan zee, een historische ‘rustico’ te midden van de olijfgaarden, een ski-appartement voor in de winter of een ‘opknappertje’?

Met lange ervaring en met een “Nederlandse Italiaan” en een “professionele Geometra en technisch bouwadviseur” ter plaatse, kan DREAMHOUSE LUCCA je optimaal adviseren en begeleiden bij de aankoop van je droomhuis in Toscane.

Nieuw in de verkoop

Toscane is een geliefde bestemming onder Nederlanders. Zoek je nog een vakantiehuis of villa? Kijk snel naar ons actuele aanbod en klik op jou droomhuis in de Toscane.

Onze huizen komen rechtstreeks vd particulier dus geen makelaars kosten verschuldigd!

Bij aankoop van uw huis in Italie zal de makelaar u het huis verkopen , en de makelaars commissie pakken , wij doen veel meer onze geometra zal alles controleren , of alles klopt wat betreft , kadaster, illegale verbouwingen , schulden die nog op het huis rusten , verborgen gebreken van het huis etc.

Sort Option
  • Advertentie-ID
  • Prijs
  • Foto
  • Datum toevoegen
  • Eigendom type
Grid
List

Villa in Capezzano monte Pietrasanta

7Picture(s)
Visits: 346
CAPEZZANO MONTE: Te koop groot vrijstaande villa nog af te bouwen , vrij aan vier zijde n. De woning is gelegen achter het historische centrum van Pietrasanta, op de eerste heuvels van Versilia en geniet van een adembenemend uitzicht op zee. Intern bestaat het uit: op de begane grond grote woonkamer van ca. 40, keuken. Beide kamers kijken uit op het grote buitenterras van ca.
€600,000

Villa 5 km van Lucca

13Picture(s)
Visits: 400
Prachtig vrijstaande villa op 5 km van Lucca maar toch in n rustige mooie omgeving .de villa bestaat uit 3 grote slaapkamers, 2 grote badkamers en n mogelijkheid om nog n 3 de badkamer te realiseren .
€590,000

Rustico Lucca Vicopelago

20Picture(s)
Visits: 48
The assets being valued are located in the south-west area of ​​Lucca, close to a panoramic hill, more precisely in Via di Vicopelago, which can be reached from Viale S. Concordio. The entire property is made up of a plot of land of approximately 3417 m2 with lawn and trees of various species, completely fenced with wire mesh and steel poles.
€585,000

Villa center Bagni di Lucca

47Picture(s)
Visits: 85
In the center of the municipality of Bagni di Lucca, a few steps from all services, we offer for sale Villa Liberty on three levels with a large garden and outdoor swimming pool at the back and divided into two residential units.
€580,000

Toscaanse boerderij regio Pescaglia ( Lucca)

45Picture(s)
Visits: 443
Beautiful traditional Tuscan farmhouse situated in a panoramic, secluded position, with a beautiful 120 m2 swimming pool, and lovely patios both at the house and at the pool. This property offers the opportunity to be a beautiful family home or a rental activity. There is a stone barn which, after obtaining the necessary permits, could be converted into further accommodation.
€575,000

Mooie villa nabij zee camaiore

18Picture(s)
Visits: 452
Camaiore (LU), in de plaats Capezzano Pianore, vrijstaande villa van 200 m² met tuin + olijfgaard op drie niveaus voor een totaal van 1300 m². Gelegen in een gebied zonder verkeer, op slechts 10 minuten van de zee, met uitzicht op de aangrenzende heuvels waar het mogelijk is om te wandelen voor liefhebbers van landelijke rust.
€570,000

Villa in Bagni di Lucca

46Picture(s)
Visits: 493
Prachtige villa net boven Bagni di lucca gelegen, Genesteld in de groene Toscaanse heuvels en omgeven door lokale bossen en olijfbomen, ligt deze charmante casa colonica, Casa Rossa, gebouwd in 1793 en op qm 35908 eigen grond. Ondanks dat het 235 jaar oud is, vindt u binnen de nieuwste voorzieningen, waarbij kosten noch moeite zijn gespaard om alle originele kenmerken te behouden.
€550,000

Villa in Barga ( Lucca)

30Picture(s)
Visits: 287
Prachtige villa met 4 slaapkamers en 2 badkamers, verder n gastenverblijf met ook n badkamer . Verder is er n kelder en grote zolder alles bijelkaar 225m2 woonruimte met de kelder en zolder erbij .
€550,000
€550,000

Huis geschikt voor B@B in gemeente Barga

40Picture(s)
Visits: 263
Groot huis, ideaal voor een meerpersoons AirBnB met VLAKKE GROND VOOR SPORTVELD EN ZWEMBAD Deze woning is toegankelijk via het leuke dorp alsmede via de eigen oprit met elektrische poort Het huis is momenteel verdeeld in twee appartementen waarvan het grote appartement op de eerste verdieping een eigen ingang heeft. De woning kenmerkt zich door 2 grote terrassen erachter.
€550,000

Rustico nearby Lucca

30Picture(s)
Visits: 86
Capannori, Lucca, in a hilly and panoramic position, we sell a stone Rustico, located in a small and characteristic village a few km from the center of Lucca.
€530,000

Hotel te koop bij het meer van Vagli

23Picture(s)
Visits: 461
Palazzo del Doma is een charmant "3 sterren" hotel gelegen in het rustige dorpje Vagli Sopra, een paar minuten van het meer van Vagli.
€500,000
92 Results returned.Per Page

Wat kunnen we nog meer doen?

Ook als je zelf een object in Italië hebt gevonden kunnen wij van dienst zijn bij het begeleiden van het koopproces en eventuele verbouwing. Kortom: wij zorgen dat je wordt “ontzorgt” en je kunt doen waarvoor je naar Italië bent gekomen … namelijk “genieten!”

Z

Persoonlijke begeleiding in de Nederlandse, Engelse en Duitse taal vanuit Nederland en Italië.

Z

Begeleiding bij het kopen van een huis via de veiling waardoor je 50% goedkoper uit kunt zijn.

Z

Begeleiding bij de verbouwing van je huis (een bureaucratische aangelegenheid!)

Z

Advies voor een passende financiering en aanvragen van diverse vergunningen

Z

Advies bij opstal- en inboedelverzekeringen: introductie bij de benodigde personen en instanties

Z

Hulp bij de aangifte van belastingen in Italië

Z

Hulp bij de opening van een bankrekening: introductie bij de benodigde personen en instanties

Z

Schoonmaak, beheer en verhuur: zie ook onze pagina Beheer & onderhoud

Contactformulier

Lucca Casa

Dreamhouse Lucca

Marco Passerini
Studio Tecnico Mp Marco Passerini Perito Ed. Studio

Indirizzo: Via Papa Giovanni Xxiii, 59/C, 55026 Fornoli, Bagni di Lucca (LU),

T: 0039-583 87446

Giovanni Martini
T: 0039-334 225 5915

Link tip: www.allinclusivekoning.nl

Open chat
Hoe kunnen wij u van dienst zijn?