Beheer & Onderhoud

Dreamhouse Lucca

Tel: 0039-334 225 5915
Email: dreamhouse.lucca@gmail.com

Beheer casa

Wanneer je niet aanwezig bent, kunnen wij zorgen dat jouw huis de benodigde aandacht krijgt. Bij terugkomst in Italië kunnen wij je ook van dienst zijn, zodat je niet eerst zelf aan de slag moet. Denk hierbij aan het onderhoud van de tuin, het schoonmaken van je woning of administratieve zaken. Ook de Italiaanse bureaucratie kan extra werk of onbegrijpelijkheden met zich meebrengen die wij voor je kunnen oplossen.

Wij helpen met de organisatie van hoveniers, interieurverzorging, onderhoudsmonteurs en het oplossen van alle zaken die met het beheer van jouw casa gepaard gaan.

Jouw eigendom in Italië is een waardevol bezit, of het nu wordt gebruikt voor persoonlijke vakanties of huurinkomsten.

We bieden een breed scala aan pakketten, van sleutelbezit tot een volledige service voor vastgoedbeheer. Omdat de behoeften van elke klant anders zijn, bieden we een echt op maat gemaakte service.

DREAMHOUSE LUCCA team

Het DREAMHOUSE LUCCA team kijkt er naar uit om je te ontmoeten en een gratis en vrijblijvend onderzoek te bespreken van alle behoeften op het gebied van vastgoedbeheer. Alle sleutelbewegingen worden zorgvuldig gecontroleerd en sleutels zijn beveiligd wanneer ze niet in gebruik zijn. Om het pand in de beste staat te houden, worden er regelmatig inspecties uitgevoerd tijdens perioden van ingebruikname.

We kunnen al uw post naar ons kantoor laten sturen of uw post rechtstreeks bij jouw accommodatie ophalen. We hebben een onderhoudsteam opgericht om aan alle vereisten te voldoen. Er is een 24-uurs noodoproep beschikbaar. We bieden een scala aan schoonmaak- en wasservices om aan alle behoeften te voldoen. We kunnen zowel het onderhoud van de tuin als het zwembad verzorgen, en zorgen zo voor een hoge mate van hygiëne.

​Wij kunnen ervoor zorgen dat al jouw wettelijke en fiscale wensen correct en efficiënt worden afgehandeld. We kunnen je verwijzen naar lokale aanbieders. Wij kunnen ervoor zorgen dat al jouw verzekeringen correct en efficiënt worden afgehandeld. We kunnen je verwijzen naar lokale aanbieders.

Ons team bestaat uit tweetalig Italiaans, Engels, Duits en Nederlands.

Wij kunnen je eigendom regelmatig inspecteren.
Deze service omvat het bewaken van ramen, deuren, buitenarmaturen en meubels, het omgaan met een beveiligingsbedrijf als er een alarm afgaat en het vasthouden van een set huissleutels om eventuele problemen zoals waterlekken of stroomstoringen op te lossen.

We vinden communicatie met onze klanten uiterst belangrijk, daarom sturen we regelmatig updates over diensten en projecten via e-mail, telefoongesprekken of videoconferentie.

Contactformulier

Lucca Casa

Dreamhouse Lucca

Marco Passerini
Studio Tecnico Mp Marco Passerini Perito Ed. Studio

Indirizzo: Via Papa Giovanni Xxiii, 59/C, 55026 Fornoli, Bagni di Lucca (LU),

T: 0039-583 87446

Giovanni Martini
T: 0039-334 225 5915

Link tip: www.allinclusivekoning.nl

Open chat
Hoe kunnen wij u van dienst zijn?